13 dünya, 13 Avrupa, 2 Asya Şampiyonluğu var! “Türk terminatör” Şanlıurfa’da

Milli sporcu Gökhan Seven, elde ettiği başarılarla Türk sporunun gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 13 dünya, 13 Avrupa, 2 Asya ve 2 Combat Game şampiyonluğuyla toplamda 30 altın madalyaya ulaşan Seven, uluslararası arenada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyor. Moldova'nın başkenti Kişinev'de düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 30. şampiyonluğunu kazanan Milli sporcu Gökhan Seven Şampiyonluğunu Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ (DEPSAŞ) Enerji Spor Kulübü ile birlikte kutladı.

13 dünya, 13 Avrupa, 2 Asya Şampiyonluğu var! “Türk terminatör” Şanlıurfa’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli sporcu Gökhan Seven Gökhan Seven, üç ayrı siklette hem sağ kol hem sol kolda Avrupa, dünya ve Türkiye şampiyonu olan dünyadaki tek sporcudur. Tekerlekli sandalye curling takımının kaptanlığını da yapan Gökhan Seven, halen curling, okçuluk ve bilek güreşi branşlarında aktif olarak spor yapmaya devam ediyor. Dünya, Avrupa, Asya ve Combat Game şampiyonluklarıyla 30 altın madalyanın sahibi olan milli sporcu Gökhan Seven, DEPSAŞ Enerji’nin davetlisi olarak Şanlıurfa’ya misafir oldu. 

Bilek güreşinde kazandığı sayısız başarı ile “Türk terminatör” lakabıyla tanınan Seven, son olarak Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleştirilen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda birinci olarak zirveye yerleşti.

SEVEN: BİRLİKTE YENİ BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü ve DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başkanı Genel Müdürü Murat Karagüzel’in daveti üzerine Şanlıurfa’ya gelen Gökhan Seven, Erzurum Bilek Güreşi İl Temsilcisi Ahmet Gökhan Karadağ ile birlikte DEPSAŞ Enerji Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Ziyarette, milli sporcu Seven, Kulüp Başkanı Genel Müdür Karagüzel’e madalyaları ve başarıları hakkında bilgi verirken Şanlıurfa halkına olan sevgisini dile getirdi. Şanlıurfa’yı çok beğendiğini belirten Seven, “DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’ne bağlı bir sporcu olmaktan büyük gurur duyuyorum. Sporculara sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ederim. Birlikte yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

KARAGÜZEL: GÖKHAN SEVEN’İ ŞANLIURFA’DA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ 

DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü ve DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başkanı Murat Karagüzel, milli sporcunun başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Gökhan Seven’i Şanlıurfa’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Karagüzel, “Gökhan Seven’e başarılarının devamını diliyorum. Kulübümüz bünyesindeki diğer sporcularının da önemli başarılar ortaya koyduğu bu yükseliş elde etmeleri bizleri gururlandırıyor. Daha da mutlu ediyor. Sporculara desteğimizi artırarak kulübümüzün başarılarını artırmak için desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

GÖKHAN SEVEN KİMDİR?

Türkiye'nin paralimpik alandaki en başarılı sporcularından biri olan Gökhan Seven, kariyerine ulusal ve uluslararası arenada sayısız başarı sığdırmış bir milli sporcudur. Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ (DEPSAŞ) Enerji Spor Kulübü bünyesinde spor hayatına devam eden Seven, Erzurum’un Horasan ilçesinde doğmuş ve geçirdiği ateşli hastalık sonucu henüz 9 aylıkken yürüme yetisini kaybetmiştir. Spor hayatına 2002 yılında okçuluk ile adım atan Seven, halterde önemli başarılar kazandıktan sonra omzundaki sakatlık sonrasında bilek güreşi branşına yönelmiş ve kısa sürede bu alanda da adını duyurmuştur. Bugüne kadar 13 dünya, 13 Avrupa, 2 Asya ve 2 Kombat Game şampiyonasında altın madalya kazanan Seven, uluslararası arenada elde ettiği bu başarılarla ülkesini gururla temsil etmeye devam etmektedir.

13 dünya, 13 Avrupa, 2 Asya Şampiyonluğu var! “Türk terminatör” Şanlıurfa’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.